Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Cégünkről

A KEMAX Kft az Ön igényeinek megbízható, gyors és pontos kiszolgálása érdekében jött létre, miután az alapítók - részben saját keserű tapasztalataik alapján - felismerték, hogy a nagyon sok elérhető cégből és vállalkozóból nagyon kevés az, amelyik pontosan, megbízhatóan, határidőre, a megbeszélt áron, számlával, és mindenek előtt jó minőségben képes a szolgáltatást elvégezni, a szavát betartva, a vevő megelégedésére teljesíteni az ügyfél kívánságát.

Nem titkolt célunk és küldetésünk a legjobb és rendkívül gazdag Kárpát-medencei hagyományok megőrzése, illetve azok felelevenítése.

Hagyományos módon, magyar anyagokból, a magyar hagyományok szerint építjük kemencéinket kül-, és beltéren egyaránt. Újabb és újabb forrásokat kutatunk fel és új ismereteinket felhasználjuk munkánk során. Ha kell, anyagi áldozatot is vállalunk a nemes Kárpát-medencei tűzhely kultúra megőrzése érdekében.


Fő profilunk a kül- és beltéri kemencék, kandallók, tűzhelyek, grillezők, főzőhelyek, kályhák, és hasonló építmények tervezése és teljes körű kivitelezése.

Cégünk ugyan viszonylag fiatal, azonban az egyik alapítónk, műszaki igazgatónk, valamint a műszaki kivitelező csapatunk tagjai, több, mint 20 éve foglalkoznak hasonló tevékenységgel. Másik alapítónk, ügyvezetőnk, 25 éves felső vezetői és nemzetközi üzleti tapasztalatokkal rendelkezik.

Szakembereink kiválogatása igényesen történik, munkatársaink tisztában vannak azzal, hogy Önnek köszönhetik fizetésüket és a munkahelyüket, és ennek szellemében végzik munkájukat.

Ha hibázunk, kijavítjuk, ha tévedünk, beismerjük, egyetlen célunk, hogy Ön elégedett legyen és ezt elmondja barátainak és ismerőseinek.


KEMENCE

Kemencéink lehetnek kül- és beltériek, búbosak (boglyakemencék), szimpla, vagy dupla falúak, első, vagy hátsó kéményesek, hagyományosak, vagy modernek, a megrendelő óhaja és igénye szerint.

Régi kemence helyreállítása, vagy új kemence építése során, néprajzi kutatási adatok alapján tanácsot adunk az adott terület történelmi hagyományait figyelembe véve, a legmegfelelőbb típus kiválasztására vonatkozóan. Igény szerint belső építész, illetve szaktervező bevonásával a kemence és főzőhely környezetének teljes tervezését átvállaljuk, partnerként együtt működünk, tanácsainkkal segítjük Önt a legoptimálisabb megoldás megtalálásában.


KANDALLÓ

Vállaljuk hagyományos, vagy cserépkandallók építését víztérrel, vagy anélkül, tehát igény esetén megoldjuk a ház kandallóval történő akár teljes, akár kiegészítő fűtését.


KÁLYHA

Igény szerint vállaljuk cserépkályhák felújítását, átrakását, illetve hagyományos, vagy modern, új cserépkályha építését.


TÉGLAKŐ BURKOLATOK - KEMAX KŐ


Burkoló anyag üzemágunkban bontott, vagy új téglából állítunk elő téglaszelet alapú burkoló anyagokat, melyek esztétikus és természetes harmóniában egészítik ki főzőhelyeink környezetét. Burkoló anyagainkkal nemcsak esztétikusan, hanem más eljárásoktól sokkal olcsóbban tudunk létrehozni sokkal tartósabb, karbantartást nem igénylő kül- és beltéri felületeket, amelyek természetesen nem csak a kandalló mellett állják meg helyüket, akár önállóan is használhatóak. (Pl. kerítések, lábazatok, önálló épületfalak kiegészítő vagy teljes burkolata)


KŐSZOBRÁSZAT, KŐFARAGÓ és kőburkoló MUNKÁK


Több évtizedes tapasztalattal rendelkező és igényes munkák során edződött kőszobrászunk és kőfaragónk közreműködésével mindennemű kőmegmunkálással járó munkát vállalunk.
Kültérben, kertben, például lábazatok, falak, kerítések, rézsűk, sziklakertek, kerti tavak, szökőkutak, tűz-, és főzőhelyek, vagy kemence környezet, kerti bútorok és egyéb építmények díszítését, vagy teljesen kőből való elkészítését vállaljuk.
Belső terekben mindennemű burkolatok, valamint kandalló- és kályha díszítések elkészítését vállaljuk, de örömmel fogadunk épületszobrászati és szobrászati megbízásokat is.


Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk