Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

DiBook

A DiBookSale ZRt. azzal a céllal jött létre, hogy kihasználva a technológia adta lehetőségeket, közelebb hozzuk az olvasás élményét mind több ember számára.
Tesszük mindezt úgy, hogy a nyomtatott könyveknél olcsóbban kínálunk folyamatosan bővülő választékban, minden platformon elérhető elektronikus könyveket webáruházunkon keresztül.

Tapasztaltak vagyunk az elektronikus média területén. Érdekeltségünkhöz tartozóan már több, mint öt éve meghatározó szereplői vagyunk az elektronikus magazin kiadásnak a www.dimag.hu portálunk segítségével.

Küldetésünk az elektronikus könyvek elérhetőségének és olvasásának gyors ütemű fejlesztésén és kereskedelmén keresztül elérhetőbbé tenni a legváltozatosabb irodalmi élményt mindenki számára.
Minőségi szolgáltatásainkkal és termékeinkkel magas piaci sztenderdeket állítunk fel a meglévő piaci szereplők és az új belépők számára is.


www.dibook.hu


Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk