Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Körösztös Ágnes

Körösztös Ágnes építész közel 30 éve foglalkozik épületek tervezésével. Megrendeléseinek nagyobb részét a családi házak alkotják. Egyéb munkái között találunk társasházakat, irodaházakat, orvosi rendelőket, szervizcsarnokokat is. Meglévő épületek bővítését, felújítását is vállalja. A tervezés során 3D grafikával készít látványterveket, így tökéletesre álmodhatjuk leendő otthonunkat, irodánkat stb.
 
Közel 250-300 családi ház tervezésén túl azt tartja munkája legfőbb elismerésének, ha a lakók évek múltán is elégedettek otthonukkal. Nem csak szép, de egészséges és élhető lakóházak tervezésére törekszik.   
 
Filozófiáját így fogalmazta meg: a tér-funkció-forma hármas egységének megteremtése XXI. századi környezetben, különös tekintettel az ember pontosan megfogalmazott valós igényeire, a mai kor szellemének funkcionális, technikai, energetikai és esztétikai megoldására.

Web: www.termuvesz.hu


Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk