Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Budakeszi kerti konyha

Érdekes és különleges kerti főzőhely.

Megrendelőnk határozott elképzelésekkel rendelkezett a megépülő kerti konyháját illetően. Folyamatos egyeztetések és beszélgetések során alakult ki a végső kép, ami érzésünk szerint egy jól sikerült, különleges projektünk lett, mire megvalósult.

A megrendelő rendelkezett egy nagyon különleges és értékes csikótűzhellyel, aminek mind a színét, mint a kialakítását figyelembe kellett vennünk a tervezés során, és elmondhatjuk, hogy végül a "tűzhely köré" épült meg a kerti konyha. A szép tűzhelyet teljes valójában, lábaival és kéménybekötésével együtt, megbontás nélkül, és teljes egészében látható helyzetben kellett hagynunk, így olyan benyomást kelt, mintha egy zárt konyhában állna a sarokban. A kerti konyha így gyakorlatilag egy saroképítmény, a szokásos megbízható dupla falú Kemax búbos kemencével, és egy ellenoldali előkészítő pulttal, valamint a speciális tetőszerkezettel.

A tető végső képe is menet közben alakult, így a cserépfedés csak a főzőegység fölé terjed, a másik fele filagóriaszerűen szabadon maradt, ami így sokkal nyitottabbá, levegősebbé, és világosabbá teszi a főzősarkot.

A tető színe a tűzhelynek köszön. A járófelület itt is téglakő, mint általában.

Használják örömmel, jó egészségben, sokáig!

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk