Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Gyomaendrődi kerti konyha

Egy igényes nyaraló
kerti konyhája.

Egy igényes bontott tégla falazattal két oldalról zárt teret alkotó tetőszerkezet alá építettük meg modellünket.
A már szokásos, robosztus, dupla falú búboskemence uralja a sarkot, melyet jobbról szélesített takaréktűzhely határol a kémény előtt elhelyezve, míg balról tálalópult zárja a sort. A tűzhelytől jobbra még egy mosogató is helyet kapott.
A munkalapok gránit borítást kaptak, a vasalatok kézi kovács munkák, a falak igényesen fugázott, tisztított és savazott látszó bontott tégla falak.
A téglafal háttér speciális, kellemes, meleg hangulatot ad a kerti konyha építménynek és a közös építőanyag választás olyan érzetet kelt, mintha a kerti konyha és a fal egy építmény lenne, egyik a másiknak szerves része lenne.
Használják jó egészségben sokáig. 

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk