Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Kismarosi elülső kéményes kemence

Hangulatos erdei udvaron, szép dupla
falú búboskemence.

Megrendelőnk egy szép, csendes és hangulatos kismarosi erdei telekre álmodta meg kemencéjét, amit örömmel terveztünk meg és építettünk fel.
A tervezés során figyelembe kellett vennünk a tér már meglévő adottságait, a lépcső kialakítását és a térszinteket, valamint a jövőbeli, a területre vonatkozó továbbfejlesztési terveket. A kemence tűztér nyílása a jövőbeli közösségi tér felé mutat, ahová később még egy tető kerül majd, és a szokásostól kissé alacsonyabb talapzata lehetővé teszi a lenti térszintről történő kényelmesebb táplálást.
Ebbe a környezetbe a népi hagyományok szerinti ún. elülső kéményes modellt választottuk, ahol a tűztér táplálása a kémény talapzati nyílásán át történik, továbbá melynek minden eleme több irányból is szépen látszik és a tömege jól uralja a lépcsőtől balra eső felső térszintet.


Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk