Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Budapest III. kemence - grill

Szép kertben a III. kerületben.

Megrendelőnk egy a Bp. III. kerület szélén, vidékies, nagyon szép környezetben lakó házaspár. Jó adottságú és már beérett kertjük egyik szegletébe terveztük meg szabadon álló kerti főzőhely darabunkat.
A tér kiegyenlítése után a komoly vasbeton lemezalapra egy hagyományos formájú, a szokásos, Kemax technológiával készült dupla falú, elülső kéményes kemence épült, tradícionális kémény kialakítással. Mivel a megrendelő ragaszkodott az elülső kéményes kemence típushoz, aminek a kéményébe nem akartunk más eszközt oldalról bekötni, így a jobbról illeszkedő grillező füstelvezetéséhez külön kis kéménymodul épült a grillező számára, a kemencéhez hasonló kémény formával és zárással, amit a telek határát jelző kerítés vonalát követő tompaszögben megtört, gránit munkalappal fedett előkészítő pult követ, majd zár le jobb oldalon. A kemence bal oldalán kis bográcsozóhely található. A két hasonló kialakítás, de eltérő méretű kémény speciális, egyedi jelleget és egyéniséget kölcsönöz a megépült egységnek.
A komplex nagyon jól illeszkedik a növényekkel határolt kertszögletbe, a fehér színű egységek nagyon jól kiemelkednek a zöld háttérből.
Legyen benne sok örömük és használják egészséggel sokáig!

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk