Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Cinkotai kerti konyha

Fantasztikus hangulatú hátsó
udvaron, szép kerti konyha.

Igényes házaspár megrendelésére, nagyon hosszú tervezőmunka és egyeztetés után kialakult épített érték. Gyakorlatilag az egész tér képét megváltoztattuk, az udvar nagy részét új burkolattal láttuk el, miután gondos szintezéssel megoldottuk a vízelvezetést. A kerti konyha bal oldalán látható kerítés is megújult, az építmény stílusát hordozza. A modell érdekessége, hogy a kerti konyha itt mintegy kifordított helyzetben épült, a kis épület külső oldalára került, miközben az építmény belső zárt tere más célt szolgál.
A főzőhely további specialitása az íves támasztékú pulttal "bekötött" külső bográcsozó, ami így a kerti konyha integrált elemévé vált. Egyebekben a szokásos szép dupla falú kültéri búbos kemence, bográcsozóval kombinált grillező, takaréktűzhely és tálalópult kapott helyet az egységben, szép gránit borítással.
A végeredmény egy gyöngyszem, ami az egész udvar és a tér dísze, a környezetével harmóniában pihenő kész kis házikó.
Használják sokáig, sok örömmel, jó egészségben..

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk