Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Deszki kerti konyha

A ház végében arányos
kerti főzőhely, féltető alatt.

A frissen épült melléképület végében kapott helyet a család új kerti konyhája. Az egység egy kis féltető alatt, a sarokban húzódik meg, szépen illeszkedve az így megnövelt terasz képébe, szemben a főépület nappali-konyhájával, azzal egységes szerkezetet alkotva.
A rendelkezésre álló hely nem tette lehetővé nagyobb komplexum építését, azonban a képet uraló dupla falú búboskemence mellé így is elfért egy bográcsozóval kombinált szép grillező, a másik oldalon pedig egy tálalópult, alatta fatárolóval.
A látszó falak itt is igényesen fugázott, tisztított, és savazott bontott téglából készültek, a munkapultok borítása gránit.
Kívánjuk, hogy legyen sok örömük benne és használják sokáig, jó egészségben.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk