Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Dunaföldvári kerti konyha kemencével

Közvetlenül a várfal alatt.

Az igényes megrendelőnk gyönyörű helyen, közvetlenül a dunaföldvári vár alatt lakik, egy lépcsős kialakítású lejtős területen. Egy már korább épített szilárd beton támfal adta lehetőséget kihasználva tervezetük és építettük meg kerti konyhánkat, ahol a dupla falú búbos kemence az uralkodó egység, egészen a tér sarkára kitolva került elhelyezésre. A kémény és a takaréktűzhely a már jól bevált Kemax technológiával készült, ezúttal külön sütőtér nélkül. Az egység speciális eleme a bográcsozó, samott béléssel készült és kis extra ajtót is elhelyeztünk rajta, hogy a teljesen ráengedett üst alatt is táplálható legyen a tűz. A képeken a bográcsakasztó vasalatok még nem látszanak, azok még nincsenek felszerelve.
A vasalatok egyébként a bevált kézzel kovácsolt munkák, a kemence dupla falú, nagy hőakkus darab, a munkalapok pedig a jól bevált 3 cm vastag gránit borítást kapták.
Az egység kifejezetten jól illeszkedik a környezetében már korábban felhasznált nagyobb mennyiségű bontott téglából épült környezetébe és nagyon szép látványt nyújt a Duna felől, még a hídról is.
Használják sokáig, jó egészséggel! 

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk