Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Felvidéki kerti konyha 1

Frissen épült teraszon
álló szép kerti konyha.

A tulajdonos a korábban épült családi házát toldotta meg egy a kert szintjéből jelentősen kiemelt terasszal, ami fölött új tetőrész is készült.Az új terasz közvetlenül a nappali-konyhából közelíthető meg.
Ebben a térben segítettük kialakítani az igényes kombinált főzőhelyet. A grillező a kemence búbjához hasonlóan vakolt és fehérre festett, míg a talapzatok a szokásos látszó tégla fallal készültek. A grillező közvetlenül a kéménybe szűkül és vertikálisan a kéménnyel alkot egységet, amibe a kemence füstelvezetése oldalról érkezik. A sort balról gránitborítású munkapult és mosogató kombináció, jobbról pedig a takaréktűzhely zárja.
Használják egészséggel és sokáig!

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk