Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Felvidéki kerti konyha 2

Frissen épült ház udvarán
készül a közösségi tér.

A tulajdonos tágas telkére, a frissen épülő családi háza mögé álmodta meg a tágas közösségi teret, melynek része a kombinált kerti konyha.
A grillező és a kémény felépítménye tisztított, savazott és igényesen fugázott látszó téglafal, hasonlóan a talapzatokhoz. Csak a kemence búbja maradt sima fehér felület, ami speciális jelleget kölcsönöz az építménynek. A kémény itt önálló egység, amibe a kemence balról, a kombinált grillező jobbról csatlakozik. Előtte takaréktűzhely, a klasszikus elhelyezés szerint. A munkalap itt is gránit, bal oldalon mosogató számára már előkészített hely.
Kíváncsian várjuk, hogy elkészüljön a teljes környezet.
Legyen sok örömük benne és süssenek-főzzenek sok jó ételt a kerti konyhában.


Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk