Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Gömbsapkás beltéri búboskemence

Valóban az otthon melege

A képeken látható kemence egy négy gyermekes Komárom-Esztergom megyei kisközségben lakó család otthonában szolgál.
Ez a gyönyörű egyedi darab is bizonyítja, hogy a régi és az új nagyon is jól megférnek egymás mellett. A régi vályogház új szárnyában, a modern konyha-étkező-nappali térben helyeztük el a kemencét, melyet takaréktűzhellyel és sütővel kombináltunk.
A négy gyermek és a ház fiatal asszonya végig közreműködtek az építés során, így a végtermék mindenki legnagyobb örömére és megelégedésére szolgál.
Az esztétikai örömön és a kellemes sugárzó hő élményén túlmenően, a megrendelő és családja már nem függ többé a gáz- és áramszolgáltatástól, akár száraz kukoricaszáron is meg tudja főzni az ebédet a gyerekeknek.
Már a takaréktűzhely hője is elegendő a tér fűtésére, azonban a kemencével kombinálva a leghidegebb téli napokon sem kell már aggódniuk az energiaszolgáltatás miatt.
"Alig várjuk a hidegebb napokat, hogy minden nap begyújthassunk!" - köszönt el a ház asszonya, mikor átadtuk a régi-új bútordarabot.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk