Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Kandalló Kemax-kővel

Környezete fuga nélkül rakott Kemax-kő.

Igényes megrendelőnk kívánságának megfelelően alakítottuk ki a kandalló formáját és terveztük meg a szükséges teljesítményt amelynek segítségével egész házát fűteni tudja, miközben a szép darab melegíti a nappalit, és az ott üldögélő társaság tagjainak szívét és lelkét.
A darab érdekessége, hogy mivel az adott szélességű helyre tudtuk csak beépíteni, az egész kandalló tömegarányait kicsinyítenünk kellett az egységes látvány megőrzése érdekében. A méret nem ment teljesítmény rovására.A ház alsó szintjén a padlófűtést, míg a tetőtérben a fal- és mennyezet fűtést szolgálja ki kiválóan a gazdaságos vízteres kandalló.
A kandalló teljes környezete, beleértve a mellette látható boltívet is, fuga nélkül rakott Kemax-kő burkolat, ami rusztikus, természetes és meleg benyomást kölcsönöz az egész építménynek, és környezetének.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk