Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Kandalló nemes-kő burkolattal

Vízteres kandalló a ház fűtésére

A megrendelő egy igényes falusi otthon tulajdonosa, aki olyan kiegészítő fűtési megoldást keresett, amely akár az egész ház fűtési rendszerébe integrálható és a szépsége mellett a gázszámla csökkentésében is szerepet játszik.
Az esztétikus vízteres kandalló nemcsak szép látvány, de rendkívül hatékony, 160 négyzetméter padlófűtésről gondoskodik ha ég benne a tűz.
Közös választásunk egy vízteres kandallóra esett, melyet munkatársunk nagy gonddal épített meg. A felső, kéménycső burkolat fröccsentett gipsz felülete régies hatást kelt, míg a nemes, természetes kőburkolat segít összehangolni a tradicionális, és a modern hatásokat a nappali helyiségben. Az LCD TV mögötti fal a túlsó oldalon a kandalló mögötti fal burkolatának folytatása, egységes képet kölcsönöz az egész falfelületnek, ahol a TV, a berendezés és a kandalló elegye és egyensúlya végül is teljes összhangot teremt a vidéki lakókörnyezetben.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk