Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Monori téglakályha

Új családi ház nappali-étkező terében
szolgáló egyszerű, de szép téglakályha.

A megrendelőnk egy új családi ház hangulatos nappali-konyha-étkező terébe álmodott meg egy szép téglakályhát. A ház kivitelezői azonban a fűtőeszközt a TV felőli jobb oldalra képzelték, arra nézett a kémény előre beépített bekötő nyílása, azonban a kéménytisztító nyílást a szemben lévő felületre helyezték, a megrendelő viszont olyan kályhát szeretett volna, ami a sarkot (és így a kémény oszlopot is) körülölelve, minden irányból látszik és minden irányba sugározza hőjét, mert az eredetileg a kandalló/kályha számára tervezett területet más célra szerették volna használni.
Végül kreatív tervezéssel minden feltételnek sikerült megfelelnünk: a kémény bekötés szabályosan, az elemes kémény jobb oldalán helyezkedik el, az építménybe egy fatároló került, amin át megközelíthető a kémény tisztító nyílása, ezért viszont a hamuzónyílást balra kellett tolnunk, a tűzrakórács is aszimmetrikusan helyezkedik el a samott falú tűztérben, ami első ránézésre furcsa lehet, viszont csak így lehetett szabályosan és az igényeknek is megfelelve eljárni.
A végeredmény a házigazda megelégedésére szolgál és funkcióiban is tökéletesen megfelelő, egy esztétikus, egyszerű küllemű darab született, ami hőteljesítményében bármilyen más hasonló eszközzel felveszi a versenyt.
Használják sokáig, jó egészségben.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk