Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Pasaréti búboskemence

Ősfák alatti kerti zugban épült
arányos búboskemence.

Nagyon szép és csendes környezetben épült újabb modellünk Budán, a Pasaréten.
A terméskövekből kialakított támfalkörnyezetben adta magát egy üres sarok a fák alatt, ahová megterveztük és megépítettük hátulsó kéményes, takaréktűzhellyel és gránittal fedett előkészítő pulttal kombinált kerti sütő-főző egységünket. Ebben az esetben a tető nagyon besötétítette volna a teret, így az egység szabadon áll, fedés nélkül készült.
A tulajdonos a konyha ablakából pontosan a kemence búbjára lát, nemcsak a jó kemencés ételekkel, de a látvánnyal is örömet szerezve gazdájának.
Használják sokáig, jó egészségben.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk