Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Szegedi kombinált kerti konyha

Minden igényt kielégítő,
kombinált kerti konyha.

Szépen kialakított kerti környezetbe került a nagy területű, kellemes vonalakkal határolt, sok szép ívet rajzoló kerti konyha.
A tető alatt helyet kapott egy két fő részre tagolódó közösségi tér, dupla falú búboskemence, grillező, külön bográcsozó, takaréktűzhely, mosogató és sok-sok munkapult, sok-sok tárolórekesszel, hűtővel, gázégővel, stb.
A boltíves fatárolók, az íves alaprajzi vonalak, a félkörív ülőke, valamint az egyszerű, de igényes fa ajtók egyedi jelleget kölcsönöznek az építménynek.
Használják sokáig jó egészségben!

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk