Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Szép és letisztult vízteres kandalló

Igényes vízteres kandalló, a ház fűtésére

Megrendelőnk kívánságának megfelelően alakítottuk ki a kandalló formáját és terveztük meg a szükséges teljesítményt amelynek segítségével egész házát fűteni tudja, miközben a szép darab melegíti a nappalit, és az ott üldögélő társaság tagjainak szívét és lelkét.
A kandalló különlegessége, hogy a 24kW-os vízteres tűztér nemcsak az emeleten lévő lakást fűti, ahol a kandalló megépítésre került, hanem a földszinti üzlethelyiséget is.
További specialitás volt a füstcsőbe iktatott kiegészítő víztéri adapter, ami további 8 kW teljesítménynövelést eredményezett.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk