Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Tiszakürti kerti konyha

Komplett, nagyobb társaságokat
is kiszolgáló kerti konyha kemencével.

Egy korábban épült kerti konyhánk rekonstrukciójaként készítettük el modellünket.
Az újjáépítés lényeges bővítéssel is járt. A korábbi kemencétől nagyobb kapacitású és lényegesen nagyobb darabot építettünk, kicsit szűkebb grillezővel, a kemencétől balra a két oszlop közében egy takaréktűzhellyel, két oldalán tálalópultokkal és fatárolóval kombinálva.
A kemence dupla falú, hamutérrel és hamuzó ajtóval kombinált, a jól bevált technológiával épült modell. A háromszintes grillező bográcsozóval kombinált, kétszintű tűztérrel és külön bográcsozó tűztér ajtóval épült, a tűztér samott béléssel erősített. A takaréktűzhely szélesebb kivitelű, sütőtérrel kiegészített modell.
A vasalatok a szokásos kézzel kovácsolt ajtók és kiegészítők, a falazat tisztított, savazott, fugázott látszó bontott tégla fal.
További konyhai funkciók: nagy, külön tálaló-előkészítő felület, négylángos gázégő, hideg-meleg vizes mosogató, polcok, stb., míg a terasz túlsó oldalán 12 személyes asztal szolgál a vendégek kiszolgálására.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk