Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Újbudai kerti konyha kemencével

Hangulatos kis kerti konyha
a fiatal pár hátsó kertjében.

Fiatal házaspár rendelte meg az adott modellünket a házuk hátsó kertjébe. Az alapot mi készítettük el, a tetőt viszont kivételesen egy másik kivitelező építette. A szokásos gránitlapok helyett a házigazdák itt konyhai munkalapok mellett döntöttek, így mi a képeken látható állapotban jelentettük készre a munkát.
A kemence a szokásos, dupla falú, nagy hőkapacitású modell. A takaréktűzhely szintén a szokásos, jó minőségű öntvény platnival készült, viszont itt nem volt szükség a grillezőre, mert azt külön, mobil egység segítségével szeretnék majd megoldani.
Kívánjuk, hogy használják sokáig jó egészségben és legyen sok örömük a kerti konyhájukban.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk