Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Veszprémi kerti konyha

Intim, meleg hangulatú
kertben, szép új konyha.

Fiatal házaspár álmodta meg a rendelkezésre álló nem túl nagy helyre a szép kerti konyhát, mi pedig örömmel valósítottuk meg elképzelésüket. A tervezés és kivitelezés során arra törekedtünk, hogy a rendelkezésre álló tér minden négyzetcentiméterét kihasználjuk, a zsúfoltság látszata nélkül.
Az építmény a kerítés belső oldalán, egy külön kukatárolóval integrált, szabálytalan alakú, alacsony szögű, két oldaláról kontyolt  nyeregtetővel fedett egységes építményként áll ma a szép, meleg hangulatú, ízléses elrendezésű kertben.
A szokásos, dupla falú Kemax búboskemence mellett egy bográcsozóval kombinált grillező, egy mosogatóval kombinált tálalópult, és egy beépített gyári tűzhely is helyet kapott a komplexumban.
Használják sokáig, jó egészségben.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk