Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Állandóan bekormolódik a kandallóm tűztér ablaka. Hogyan tisztítsam és hogy előzhetem meg?

Hát igen... állandó probléma.
Legjobb a megelőzés, mint az orvostudományban. Ha Ön csak és kizárólag, legalább két éves, száraz, levegős, és fedett helyen tárolt keményfát (akác, cser, bükk, tölgy, gyertyán) használ a fűtésre, amit őszintén javaslunk, akkor ez a jelenség egyáltalán nem okoz gondot, vagy nagyon ritkán és csak hosszú használat után jelentkezik. Ne tegyünk kandallónkba és kályhánkba semmiféle szemetet, hulladékot, különösen kerüljük a műanyagokat, gumit és egyéb szintetikus polimer anyagokat, amelyek mérgező fekete füstöt és káros lerakódásokat termelnek és nemcsak az üvegen, hanem károsítják az egész rendszert.
Ha viszont már kormos az üvegünk, ami kemény fával történő tüzeléskor is előfordulhat, akkor a legegyszerűbb tisztításai mód a következő. Egy többszörösen összehajtogatott papírtörlőt megnedvesítünk és a KIHŰLT hamuba mártjuk a tűztérben. Ezzel a nedves hamuval finoman bedörzsöljük a szennyezett üvegfelületet. A keletkező lúgos oldat nagyszerűen és gyorsan leoldja a kormot. Addig ismételjük, míg teljesen tiszta nem lesz, majd nedves papírral áttöröljük és végül száraz papírtörlővel fejezzük be a műveletet. Az eredmény meglepő lesz az Ön számára is. Felejtse el a kaparókat, drága és agyonreklámozott tisztítószereket, használja Ön is az évszázados tapasztalaton nyugvó természetes és gyors módszert.


Bookmark and Share
Kapcsolódó referenciák:
ref
Modern, hőszivattyús fűtéssel
integrált vízteres kandalló.

ref
Tiszta formák, igényes
és minőségi anyagok.

ref
Letisztult, igényes kandalló,
minőségi öntvény tűztérrel.

ref
Környezete fuga nélkül rakott Kemax-kő.
ref
Vízteres kandalló a ház fűtésére
ref
Nem vízteres kandalló, családi ház
ref
Egyszerű kandalló Kemax-kővel burkolva.
ref
Igényes vízteres kandalló, a ház fűtésére

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk