Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

BOOK24 Könyváruház

BOOK24 Könyváruház egy független könyvkiadók és egyéb gazdasági társaságok által alapított könyvkereskedő vállalkozás, melynek tevékenysége a www.book24.hu webáruházon keresztül folytatott könyv és kiadvány értékesítés.


Fő küldetésünknek tekintjük, hogy vevőinket a lehető legpontosabban, leggyorsabban és legprofesszionálisabban szolgáljuk ki, a lehető legszélesebb termékválasztékot biztosítva számukra, emellett kiadó partnereink számára egy olyan átlátható és korrekt elszámolási rendszert biztosítsunk, mely egyedülálló az országban.


Áruházunk 2014 óta működik és napi szinten, sőt naponta többször bővül a frissen megjelenő újdonságokkal!


Természetesen nem maradhatnak ki kínálatunkból a kerttel, otthonnal foglalkozó könyvek sem:BOOK24 Könyváruház Kert, ház, otthon tematikájú kínálata


Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk