Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Dimag

A Dimag a DibookSale Zrt.-vel szorosan együttműködve azt tűzte ki céljául, hogy megreformálja a hazai magazin- és könyvolvasást.


Dimag Readerre letölthető saját olvasóprogramunk segítségével bárki könnyen hozzáférhet szinten az összes itthon megjelent magazinhoz, kiadványhoz.


Fennállásunk óta összesen 461 db kiadvány jelent meg nálunk elektronikus formában, emellett 251 lap előfizethető. Kínálatunk folyamatosan bővül, ahogy olvasóink száma is: eddig 280384 db lapszámletöltést számoltunk.


A fejlett technológia közelebb hozza a magazinokat az olvasóközönséghez, ezért a mi célunk egy gyorsan, könnyen elérhető és kényelmes felületet nyújtani mindenkinek, akinek fontos az olvasás.


Az Otthon tematikában érdeklődők számára elérhető kínálat:www.dimag.hu


Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk