Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Ezermester 2000


Az Ezermester újság Magyarország legrégebbi, mondhatjuk legpatinásabb műszaki magazinja, 1957 óta áll az Olvasók szolgálatában. A korábbi barkácsolás (do it yourself) fogalmát ma már a nyugat-európai értelemben használja: nem a kontárkodást, hanem a nem hivatásszerűen (fizetségért) végzett munkát értjük alatta. Ilyen értelemben segíti és informálja olvasóit, legyen szó házépítésről, lakásberendezésről, felújításról, kertápolásról vagy hobbiból végzett tevékenységről. Ezzel párhuzamosa nem titkolt cél az iparos réteg elérése; a gép-, szerszám-, anyag- és technológia bemutatók egy része nekik is szól. A lap olvasóközönsége Magyarország átlaglakósságát reprezentálja, illetve a szomszédos országok magyarlakta területeiről tevődik össze, akik rendszerint évfolyamokba összegyűjtve őrzik az újságot, folyamatosan felhasználva a régebbi cikkanyagokat is.

Web:  www.ezermester.hu 


Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk