Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Fogadó a Suttogóhoz

Egy barátságos értelmiségi házaspár, napról-napra, hétről-hétre, hónapról-hónapra tökéletesíti az egyébként is fantasztikus adottságokkal rendelkező vidéki szálláshelyet.
Nincs jobb hely a nagyvárosi rohanó, ún. "civilizált" életmódot élők számára, mint néhány napra elbújni Nagykörűn és kifújni a rossz levegőt, frisset szívni helyette.
A hely azonban tökéletes céges találkozók, tréningek, megbeszélések lebonyolítására, valamint esküvők és egyéb családi rendezvények helyszíneként is nagyszerű lehet.
Családi hétvégén a gyerekek ismerkedhetnek a lovakkal, ellenőrzött körülmények között, vezetőszáron kipróbálhatják a nagy és barátságos állatok közelsége adta élményt.

Klikk ide: www.suttogoetterem.hu


Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk