Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Budaörsi kerti konyha

Gyönyörű hagyományos kerti konyha, modern eszközökkel kombinálva.

Igényes és jó ízlésű megrendelőnk számára ezúttal már a második szép kerti konyhát terveztük meg, és építettük fel. Köszönjük az ismételt bizalmat, amire igyekszünk rászolgálni.

A kert sarka szinte ajánlotta magát az elhelyezésre, amit érzésünk szerint sikerült jól kihasználnunk. A szabálytalan alakú tető, legyezőszerű vetületével tölti ki a sarkot, a szomszédok felé pedig apácaráccsal zártuk a teret.

Minden fontos egység helyet kapott a kerti konyhában. Dupla falú Kemax búbos kemence, épített tűzhely, kéménybe kötött grillező, külön bográcsozó a pult végén, szép mosogató egység, pult alatt hűtő és még egy a vastag gránit munkalapba vágott kerámia főzőlap is.

A díszítő elemek, lámpák, és a már szikkadó kolbász hasznos stílusjegyeket képeznek, amelyek mind emelik a hely értékét, és tovább javítják hangulatát.

A járófelszín itt is beton téglakő.

Használják jó egészségben, örömmel, sokáig!

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk