Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Budapest XVI. kerületi kerti konyha

Szép kompakt baráti gyülekezőhely.

Becsületes székely ember lakja a házat fiatal feleségével és gyerekeivel. Ő keresett meg minket korábban már egyéb munkák kapcsán, mikor is szó szót követett, és végül beérett a kerti konyha terve is.

A szokásos dupla falú kültéri búbos kemencénk uralja itt is a konyhát, de itt a már alaepelmnek számító tűzhelyen, grillezőn, és mosogatón kívűl, megépítettünk még egy szép kis integrált külön bográcsozót és egy bárpultot is. A tető is a mi munkánk, apácaráccsal zártuk a hátsó oldalakat, ezzel még intimebbé téve a közösségi teret.

Úgy érezzük ez is jól sikerült, használják sokáig örömmel és egészséggel!

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk