Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Budapest XVII. kerületi kerti konyha

Kerti főzőhely egy intim sarokban.

Egy régi kolléga felkérésére építettük meg az arányos kis kerti főzősarkot a kert hátsó zugában, nagy tuják takarásában.

A szokásos minimálisan szükséges elemek kerültek be a tervbe, ami ahhoz szükséges, hogy még jól használható legyen az egység. Dupla falú búbos kemence, kémény, épített takaréktűzhely, bográcsozóval kombinált grillező, és egy előkészítő pult.

A tetőre is rábeszéltük végül megrendelőnket, ami kicsit ugyan drágítja a projektet, de sokkal használhatóbbá, és tartósabb teszi a kerti konyha elemeit.

Használják örömmel és jó egészséggel, sokáig!

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk