Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Budapest XVI. kerületi kandalló

Tiszta formák, igényes
és minőségi anyagok.

A Budapest XVI. kerületében épült modern családi ház közös nappali-étkező-konyha terébe álmodta meg a fiatal család az új kandallóját.
Az igényes anyagok, a játék a formákkal és fényekkel kombinációja számunkra is érdekes feladatot jelentett. A kis szobor hátterében világítótest ad érdekes háttérfényt.
A tűztér 7 év gyári garanciás, jó minőségű magyar munka, kétoldali, edzett, hőálló kerámia üveggel. A kandalló nyílt rendszerű, egyszerű, letisztult, szép darab, nincs integrálva bonyolult fűtési rendszerrel.
Használják sokáig, jó egészséggel.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk