Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Kunfehértói kerti konyha

Ősfák alatt, szép környezetben,
kombinált kerti konyha, kemencével.

Egy egységes udvari pihenőkomplexum részeként épült meg a Kunfehértói kerti konyha referenciánk, különálló körülülhető bográcsozóval a közelben.
A kerti konyha egység a szokásos hátulsó kéményes, duplafalú búboskemencénk köré illeszkedik, kombinált grillezővel, takaréktűzhellyel, mosogatóval és kétoldalt nagy felületű, gránitlapokkal fedett előkészítő pultokkal.
A tálalópultok alatt boltíves nyílások szolgálnak tűzifa bekészítésére, vagy egyéb eszközök tárolására. A kerti konyhát robosztus, nagy teherbírású, ragasztott gerendalábakon álló tetőszerkezet védi az időjárás viszontagságaitól.
A járófelület Barabás téglakő borítást kapott.
Legyen sok örömük a használata során.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk