Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Nagykovácsi kerti konyha 2

Szép, intim kertben,
igényes alkotás, új
tető alatt.

Nagykovácsi szép és igényes családi házakkal beépített, hegyes-völgyes részén kaptuk a szép feladatot. Egy korábban épült szaletli helyén, annak teljes bontásával és az alap megerősítésével nyertük a teret az új kerti konyha számára, amelyben a szokásos duplafalú Kemax búboskemencén kívül, helyet kapott egy csinos takaréktűzhely, egy bográcsozásra is alkalmas kombinált grillező és egy gránit munkalappal ellátott előkészítő pult.
A kerti konyha mögött, kiemelt alapra elkészítettünk egy vörösfenyővel burkolt tágas fa teraszt, melyen majdan a pihenő ülőgarnitúra kap helyet, esetleg hintaággyal.
A térburkolat igényes térkő, a lépcsőket pedig Kemax-kő téglaszelettel burkoltuk. A tető alulról lambériázott, zsindely burkolatot kapott, lazúrral kezelt.
Kívánjuk, hogy a családnak legyen sok öröme az új kerti konyhában és az új közösségi térben.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk