Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Nagykovácsi kerti konyha

Igényes környezetben épült családi ház
szép kertjében áll a kerti konyha.

Az igényes környezetben álló szép családi házak által alkotott övezetben kaptuk a megtisztelő feladatot egy kombinált kerti konyha megépítésére. A már kialakult karakterrel és növényzettel rendelkező kertbe kellett úgy elhelyeznünk az építményt, mintha mindig is ott állt volna. A térszintek adottságai miatt a ház teraszáról magaslati kilátás nyílik a kertre, ami különösen barátságos hangulatot kölcsönöz a kertben álló építménynek.
A megrendelők kérése volt, hogy a kerti konyha a lehető legkisebb teret foglalja el a tető alatt, hogy a társasági élet eseményei során akár nagyobb társaság is helyet foglalhasson a tető alatt. Mivel külön bográcsozó épült a kertben, a grillező nem kombinált bogrács akasztóval, és a takaréktűzhely is az egyszerűbb, sütő nélküli változat, a kemence viszont a már megszokott, dupla falú, nagy hőakkuval rendelkező modellünk.
Használják örömmel sokáig!

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk