Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Balatonföldvár kerti konyha

Panorámás balatoni telken szép konyha.

Igényes házaspár keresett meg minket azzal, hogy szép balatoni nyaralójuk udvarára tervezzünk és építsünk egy a környezetbe illő, ízléses, és jól használható kerti konyhát.
A szokásos dupla falú kemencénk mellett tűzhely és grillező is helyet kapott a tágas konyhában, míg a bográcsozó a tetőn kívülre került. A komplexumot egy kis hátsó toalett és egy fatároló teszi teljessé, mosogatóval és szép díszítőelemekkel. A munkalapok borítása mindenütt gránitlap. Az építmény jellegzetessége a dupla talp szelemenekkel kispórolt középső tetőtartó oszlop, így tágasabbá téve a front oldali bejáratot. A tető szélső oszlopait épített, vasbeton maggal erősített tégla oszlop talapzatra helyeztük, gránit gallérral takarva, míg a hátsó oldalon maga az építmény szolgál a tető hordozó szerkezeteként.
Használják sokáig egészséggel!

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk