Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Balatoni beltéri búbos

Arányos beltéri
boglyakemence
Balatonvilágoson.

Balatonvilágosi, otthonosan és ízlésesen felújított nyaralóban épült újabb egyedi beltéri darabunk, mely a megrendelő igénye szerint csak egy egyedülálló kemence, takaréktűzhely, sütő és egyéb kiegészítők nélkül. A kemence külső meszelése még hátravan, ez a belső festéssel egyidőben kerül majd sorra, mikor már minden egyéb felújítási munka befejeződött.
A kemence megépítésével a nyaraló egyben téliesítésre is került, hiszen egy pénteki begyújtás után, minimális keményfa táplálással egész hétvégén át otthonos melegérzetet biztosít majd a család és vendégeik számára az egylégterű nyaralóban.
Használják örömmel és egészséggel!

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk