Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Boglyakemence üvegajtóval

Szép vonalú, az egész nappalit megbízhatóan
fűtő üvegezett ajtós búbos.

Egy újonnan átadásra kerülő balatonvilágosi családi ház nappalijában kapott helyet legújabb, üvegezett ajtós modellünk. Hagyományos technológiával épült, üvegezett kovácsoltvas ajtóval készített beltéri boglyakemence. Az építtető család nagy hangsúlyt helyezett a természetes formákra és a hagyományos módszerekre. Öröm volt velük együtt dolgozni. A búbos kemence mögötti falfelület Kemax-kő borítást kapott, ami a tégla metszlapok természetes színével nagyon jól kiemeli és hangsúlyozza a kemence búbjának meszelt fehérjét.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk