Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Borospince Kemax-kő burkolattal

Bármilyen felület burkolására

Hosszú számolgatás és anyag válogatás után, a megrendelő úgy döntött, hogy az időtálló, semmiféle karbantartást nem igénylő, rendkívül esztétikus, és a környezetbe illő Kemax-kő burkolatot választja, mely nyers vakolatra közvetlenül ragasztható. A megrendelő megspórolta a kétrétegű simító vakolást, a hálózást, a csiszolást és simítást, valamint a minimum két rétegű kültéri bevonó festést, amit 5-6 évente ismételni kellett volna. A Kemax-kő anyaga égetett agyagtégla, természetes, hagyományos, szép és hazai. Impregnálva, vagy olajosan örök életű és esztétikus burkolat.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk