Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Budajenői vízteres kandalló

Modern, hőszivattyús fűtéssel
integrált vízteres kandalló.

Igényes fiatal pár otthonában épült a képeken látható referenciánk. A vízteres kandalló tűztér kétoldali üvegezésű, így a nappali tér minden irányából jól látható a kandallóban lobogó tűz. A ház gépészeti rendszere komplex, nincs gázkazán, egy kültéri elektromos hő(lég)szivattyú termeli a hőt a padlófűtés és a használati melegvízellátás számára. A kandalló vízterében keletkező hő is a központi puffertartályba kerül, ezzel tovább csökkentve a ház egyébként sem magas energiaszámláját. A kandalló vízterében merülőtermosztát kapcsolja be- és ki a keringetőszivattyút. A tüzelőegység környezetében a függőleges fali burkolat az általunk gyártott és csomagolt Kemax-kő burkolat, míg a vízszintes felületek Giallo Gold mészkő borítást kaptak, egységes, meleg, sárgás-barnás árnyalatot kölcsönözve az egész vizuális egység számára. Nagyon jó, meleg hangulatot áraszt a begyújtott kandalló, kellemessé teszi a nappaliban történő közös időtöltést.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk