Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Budajenői kerti konyha

Korábban épült tetőszerkezet
alá terveztük meg újabb kerti
konyhánkat.

Egy már meglévő építmény átalakítása során nyertük a szélvédett teret az igényes család kertjében épült, minden fontosabb konyhai funkciót magában rejtő, nagyméretű kerti konyha számára.
A szinte kötelező takaréktűzhelyen túl, a megrendelő igénye szerint nagyméretű tálcás mosogató, hűtőszekrény számára kialakított épített pultrekesz, beépített gázzsámolyos bográcsozó, sörcsap számára kialakított csatlakozások és nagyméretű munkapultok kaptak helyet a központi sarkot méltóságteljesen kitöltő nagy, hátulsó kéményes búboskemence környezetében, melynek jó huzatú kéménye áttöri a kis építmény tetejét.
A munkalapok borítása mindenütt 3 cm vastag gránitlap, ami kopás- és időtállóvá teszi a pultokat. A mosogató, sőt még a csaptelep is gránit, harmonikusan illeszkedik a kövek és egyéb burkolatok sárgás-barnás-homokos színárnyalatú környezetébe. A régi téglákat egyesével válogattuk, hogy a megrendelő igényének megfelelő színvilágot ki tudjuk alakítani. A vasalatok itt is egyedi kézi kovácsmunkák, egyenként, külön-külön, nagy szeretettel formálódtak a kovácsunk keze alatt.
A végeredmény önmagáért beszél, használják egészséggel, sokáig.
 

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk