Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Budapest XV. kerületi kerti konyha

Hangulatos udvaron egy csendes utcában.

Egy kedves, igényes, a jó kemencés és grill ételeket kedvelő család házának csendes udvarára terveztük és építettük meg kombinált kerti konyhánkat.
A kemence a már megszokott, dupla falú, nagy hőakkuval épült modell, a kétszintes tűztérrel készült grillező itt is alkalmas bogrács függesztésére is. A munkalapok mindenütt gránit borítást kaptak, gránit mosogató medence és csaptelep került beépítésre, egy Vaillant márkájú átfolyó rendszerű vízmelegítővel.
A pultok alatt maradt hely hűtőnek, a takaréktűzhely sütővel kombinált. Az egység mosogatóval szemben lévő, kert felé néző oldalán egy belülről a kényelmes beülést lehetővé tevő bárpult kapott helyet, melynek két szélén épített, betonmagvas téglaoszlopok szolgálnak a tetőt tartó gerendalábak támaszaként.
A kert túloldali sarkában is kialakítottunk egy kis teret, ami fölé a kerti konyha két oldalról kontyolt nyeregtetejére hasonlító, szimmetrikus sátortetőt építettünk.
A függőleges felületek rusztikus téglaburkolatot kaptak, a járófelületekre mindenütt Barabás téglakő burkolatot helyeztünk, ami így hasonlít a téglára, de attól időtállóbb.
Használják jó egészségben, sokáig, sok örömmel!

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk