Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Csömöri kerti konyha

Igényes ingatlan gyönyörű kertjében.

Jó fantáziájú és igényes házaspár keresett meg azzal, hogy a több telek összevonásával kialakított új és nagyobb ingatlanuk udvarára tervezzünk egy igényes, tágas és minden fontos funkcióval bíró kerti konyhát.
A szokásos dupla falú búbos kemence uralja a sarkot, aminek két oldalán minden fontos funkció helyet kapott. Külön kérésre egy dupla gázégőt is beépítettünk, de a mosogató és a speciális világítás ugyanúgy része a szép kerti konyhának, mint a bogrács függesztésére is alkalmas kombinált grillező, vagy az épített takaréktűzhely. A tető alacsony szögű, két oldalról kontyolt nyeregtető, a főépülettel megegyező cserépborítással, és a megrendelő kérésére alulról kivételesen lambéria nélkül. A járófelület Barabás téglakő burkolatot kapott.
A kerti világítás és a kerti konyha világítása jól harmonizál az esti szürkületben.
használják egészséggel és sokáig!

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk