Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Duplafalú kemence

Szabadtéri főzőhely dupla falú kemencével

Az igényes megrendelővel együttműködve, néprajzi forrásmunkákat is felkutatva, helyi idős szakemberek tanácsait is figyelembe véve épült a dupla falú kültéri kemence. Hőgörbéje szerint a felfűtés végétől, és a parázs teljes eltávolításától számított 18 óra után még 120 Celsius fokos a tűztere. Rendkívüli hőtartása miatt kiválóan alkalmas több körben történő, újabb és újabb felfűtés nélküli sütésre, nagyobb vendégsereg kiszolgálására. Természetes anyagainak hőszigetelési mutatói lehetővé teszik akár forralt borozgatással egybekötött, kültéri Szilveszteri malacsütés lebonyolítására is.
A modern kor lenyomataként egy tűztéri hőmérőt azért elhelyeztünk és pillangószeleppel zárjuk a hátsó kémény nyílást a felfűtés végeztével.
A közös kéménnyel ellátott kapcsolódó bográcsozó-grillező lehetővé teszi komplex ételkombinációk egyszerre, párhuzamosan történő elkészítését.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk