Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Érdi kombinált kerti konyha

Jó adottságú telek alsó
zugában építettük meg a
kombinált kerti konyhát.

Lejtős domboldalban, a többszintes, jó adottságú, csendes telek alsó zugában terveztük meg és építettük fel a jó hangulatú kerti konyhát és társasági pihenőt.
A megrendelő kérésére itt kemence nem készült, viszont a fatüzelésű grillező jól kiegészíti a dupla gázégős főzőhelyet. A szép gránitpultban helyet kapott egy rozsdamentes mosogató csepegtetővel, kialakításra került a hűtő helye is és bőséges hely maradt még a gránitborítású tálaló- és előkészítő pultok számára is.
A nagyméretű tető lehetővé teszi nagyobb asztal elhelyezését is az eső elől védett és árnyékos területen, akár 12-14 fős családi-, vagy baráti összejövetelek/események lebonyolítására is alkalmas az új társasági tér, mindössze néhány lépésre a medencétől.
Legyen benne sok örömük, használják egészséggel.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk