Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Felvidéki kerti konyha 3

Hangulatos kert frissen megújult
sarkában, szép kerti konyha kemencével.

Sok-sok fejtörést és egyeztetést követően, végül megszületett az ízléses, arányos közösségi tér, igényesen kivitelezett ferde tetővel fedve.
A kerti konyha elemei a szokásos eszközök, szép, dupla falú búbos kemence, tulipános népi motívummal díszítve, bográcsozóval kombinált grillező, takaréktűzhely és tálalópult. A tűzhelybe itt sütő is került. A pult borítása keményfa lesz, ez még nem készült el a fotók készítésének idején.
A tér különlegessége, a dupla halszálka motívumot követve lerakott Kemax-kő burkolat, igényesen és aprólékosan fugázva, impregnálva. A szegély, a tér közepe felé mutató, párhuzamos szeletekből álló, erőteljesebb vöröses színű lapkákból készült, szőnyegszerű hatást kölcsönözve a térburkolatnak.
Használják sokáig, sok örömmel, jó egészséggel!

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk