Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Jászsági kombinált kerti főzőhely

Kemencével kombinált szép kerti konyha

Nagy baráti társaságokat és jó kemencés ételeket kedvelő, minőségre érzékeny és a részletekre nagyon figyelő megrendelőnkkel közösen terveztük meg kombinált kerti főzőhelyét. Jó volt vele együttműködni, olyan gazda, aki követel, de tud örülni a szép eredménynek. Az ajtókat és a vasalatokat ő maga készítette.
Az ötletes sarki elrendezésnek köszönhetően a teraszon elég hely marad a baráti társaságnak és a családnak is, annak ellenére, hogy a komplex a duplafalú, hátulsó kéményes kemence mellett, magában foglal még egy tálalópultot, takaréktűzhelyet, grillező egységet és épített mosogatót is. A tető összesen kb. 30 négyzetméteres fedést biztosít, ami garantálja, hogy egy nyári eső sem ronthatja el a hétvégi kikapcsolódást.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk