Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Kandalló rózsamárvánnyal

Nem vízteres kandalló, családi ház

Nem vízteres, sarokban elhelyezett, rózsamárvány burkolatú kandalló, amely kiválóan alkalmas az egymással közlekedő légterek felfűtésére, a nappali szobában helyet foglalók számára pedig esztétikus látványelemként szolgál. A kandalló minőségi kőburkolata egységes képet ad a környezeti elemekben, így például a boltívben folytatódó hasonló színű és felületű kőburkolattal. A rózsamárvány, a kandalló fapárkánya, a faragott kő széli tartóelemek és a nappali színhatása meleg, tavaszi-nyári hangulatot áraszt a téli estéken is, mikor pattog a tűz a kandalló üvegablaka mögött.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk