Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Kerítés Kemax-kő burkolattal

Bármilyen épületelem, kerítés díszburkolására

A B30-as blokkokból épített, vakolt és festett kerítés utólagos burkolására kért fel a megrendelő. Ideális megoldás volt a Kemax-kő burkolat mind a kerítés oszlopokra, mind a külső és belső lábazatra. Így az oszlopok olyan benyomást keltenek, mintha eredetileg is téglából épültek volna, illetve a lábazat örökre védett felverődő sárral, szennyeződéssel, és a nedvesség okozta hatásokkal szemben. Érdekes megoldás a kerítésre épített kerti zuhanyzó Kemax téglaköves függőleges fali burkolata, ami impregnálva örök életű, esztétikus, karbantartást, tisztítást nem igényel, valamint távol tartja a nedvességet a kerítés belső szerkezetétől.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk