Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Kisbajcsi kerti konyha

Épülő családi ház tágas
kertjében kapott helyet
újabb szép kerti konyhánk.

Nagy szeretettel terveztük meg az igényes fiatal pár új családi házának kertjében megépült újabb kombinált kerti konyhánkat, aminek építését a megrendelő lépésről lépésre megelégedéssel követte.
Ezúttal aprólékosan tisztított, fugázott és savazott látszó tégla fal mellett döntöttünk a grillező és a kémény felépítmény kialakítása során is, ami különleges hangulatot kölcsönöz az elkészült építménynek. Vasalataink és ajtóink a már szokásos kézi kovácsmunkák, melyek tovább fokozzák az egyszerű, de minőségi benyomást keltő összképet. A munkalap gránit, a kombinált grillező pedig mind grillezésre, mind bográcsozásra alkalmas.
Legyen a családnak sok öröme az elkészült kerti konyhában.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk