Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Nagykörűi kerti konyha kemencével

Fogadó a Suttogóhoz

Egy szimpatikus értelmiségi házaspár lépésről lépésre valósítja meg álmait, hétre-hétre, hónapról hónapra tökéletesítve, bővítve és javítva a Nagykörűn található, egyébként is fantasztikusan jó adottságokkal rendelkező fogadóját. A területen már nem csak jó színvonalú vidéki szálláshely, hanem ízes ételeket felszolgáló konyha és étterem, lovasoktatás, továbbá a szabadidő hasznos és pihentető eltöltését szolgáló egyéb lehetőségek is adottak. Részletekért klikk ide: http://www.suttogoetterem.hu 
Örömmel vettük megkeresésüket, de még nagyobb örömmel vettünk részt értékteremtő munkájukban, és építettük meg az általuk a terület egy akkor még üres zugába megálmodott kerti kemence komplexumot.
A kemence a már jól ismert Kemax technológiával épült dupla falú robosztus darab, a fogadó lovas motívumos díszítő logójával a homlokán, melyet balról, a szemben elhelyezkedő istálló vonalát követő tompaszögben törve, tálaló és mosogatópult határol, gránit munkalap fedéssel. A kemencétől jobbra, a kémény köré rendezve áll a sütő nélkül készült takaréktűzhely, amely új Salgó platnit kapott, valamint a grillező, gránit előtét munkalapocskával, de bográcsozó nélkül. Itt külön bográcsozó készült a tetőn kívül, az íves kőpaddal határolt terület közepén. (Egyes fotók elkészülte pillanatában még a bográcsozó felső pereme nem volt kifugázva, de természetesen ez nem maradt így.) Ezúttal a tetőszerkezetet nem mi építettünk.
Mind a gazdáknak, mind vendégeiknek sok örömöt, sok jó kemencés ételt és kellemes időtöltést kívánunk!

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk